Nachádzaš sa tu:
25 sep 2021, 20:09
Ostatná aktualizácia: 17 okt 2021, 20:13
Prečítané: 2338x
Vytlačiť
Odoslať e-mailom

Cez víkend 25. - 26.9.2021 sa odohrali zápasy tretieho kola 1. ligy starších a mladších dorasteniek. Pre naše dievčatá, ktoré vycestovali v sobotu do Dunajskej Stredy, to bola „vďaka" problémom s dopravou a covidu premiéra v tejto sezóne.

Ako prvé nastúpili na palubovku staršie dorky. Hoci v prvom polčase dokázali so svojimi súperkami držať krok, v druhej polovici duelu sa prejavila únava spôsobená malým počtom hráčok a takmer nulovou možnosťou striedania. Napriek tomu, že baby bojovali do poslednej sekundy, zápas sa skončil až dvojciferným rozdielom v náš neprospech.

Mladším dorastenkám sa darilo lepšie. Počas celého zápasu sa striedali vo vedení o jeden-dva góly a až do záverečného hvizdu držali divákov v napätí. Na konci zápasu sa športové šťastie priklonilo na našu stranu a zápas skončil jednogólovým víťazstvom Bytče.

 

3. KOLO - 1. LIGA STARŠIE A 1. LIGA MLADŠIE DORASTENKY:

 

SOBOTA 25. SEPTEMBER 2021 - DUNAJSKÁ STREDA, MŠH DUNAJSKÁ STREDA


1. LIGA STARŠIE DORASTENKY - 3. kolo:

HC DAC DUNAJSKÁ STREDA - MHK BYTČA         37:24 (16:12)

Pok. hody: 2/2 - 6/5, vylúčené: 3 - 3. Rozhodovali: M. Manek a P. Papaj. Divákov: 25.


HC DAC:
B. Szalaiová, E. Makóová - P. Hornyák 5/1, D. Csernyánszky, R. Kohút 4, L. Sidó 5, G. Nagy, Ch. Volnerová 5, T. Kovács 5, R. Kucserová 6, E. Raftik 2, E. Pódaová 2/1, R. Agh, E. Pintér 1. Trénerka: Tünde Brunczviková.

MHK: N. Chudovská - V. Rantúchová 5, L. Leštinová 7/1, R. Sakalová 3/1, V. Čanigová 1, T. Zubáňová 3/3, T. Margušová 3, A. Harantová 2. Tréner: Michal Hradil.

 

Hlasy po zápase

Natália Chudovská (brankárka): „Myslím si, že nebol až tak zlý ako výsledok. Prvý polčas hodnotím pozitívne. V útoku to veľmi nešlo, ale obrana bola veľmi dobrá a s takou obranou sa mi veľmi dobre chytá. V druhom polčase sme odišli kondične, ale môžeme sa ´vyhovoriť´ na počet hráčok. Každopádne z Dunajskej Stredy odchádzam spokojná."

Tamara Margušová (krídelníčka): „Možno podľa výsledku zápas vyzeral jednoznačne pre súpera, ale nakoľko sme boli oslabené početnými chorobami a zraneniami tak sme zápas odohrali s jednou na lavičke. Dokým sme fyzicky vládali, tak sme sa so súperom doťahovali a hrali vyrovnaný zápas. No potom sa ale prejavila únava a nedostatočná kondícia a to sa odzrkadlilo aj na nepremenených šanciach a nezmyselných strelách. Taktiež sa prejavila Mesačná absencia zápasov, pretože sme vynechali prvé dve kolá súťaže. Ale osobne si myslím, že sme zápas odohrali dobre a možno s malou výpomocou našich mladších dorasteniek by sme ich viac potrápili."

 

 

1. LIGA MLADŠIE DORASTENKY - 3. kolo:

HC DAC DUNAJSKÁ STREDA - MHK BYTČA        23:24 (11:12)

Pok. hody: 5/3 - 5/5, vylúčené: 4 - 3. Rozhodovali: M. Manek a P. Papaj. Divákov: 25.


HC DAC:
K. Melicher, B. Szalaiová - L. Szunyog, O. Manczalová, L. K. Beke 3, E. Csánóová 1, E. Tászly, H. L. Edmárová, E. Kázmér 1/1, D. Csernyánszky 5, R. Kohút 3, L. Sidó 8/2, Bozsek 2. Trénerka: Mária Gútay Straková.

MHK: N. Hrabovská - E. Mináriková, N. Leštinová 11/4, M. Marušáková 3, R. Kytková 1, J. Honzová 3/1, M. Obuchová, E. Škulipaiová 1, T. Čikotová 5. Tréner: Michal Hradil.

 

Hlasy po zápase:

Nela Hrabovská (brankárka): „Na zápas sme nastúpili s veľkým adrenalínom v krvi a odvahou. Chýbalo nám viacero hráčok, na striedačke sme mali len dve hráčky a to nás veľmi nakoplo. Mne osobne, sa obrana páčila najviac, bola tam výbušnosť a agresívnosť. S hráčkami Dunajskej Stredy sme sa doťahovali o jeden-dva góly, a vďaka našej bojovnosti a kolektívnosti sme nakoniec vyhrali. Verím v to, že nás bojovnosť neopustí a naďalej budeme hrať tak dobre, a ešte lepšie ako dnes."

Jasmína Honzová (spojka): „Dunajská Streda bola pre nás naozaj veľmi ťažký a dôležitý súper. Na zápasy sme prišli o nejaké hodiny skôr a tak sme mali čas sa s dievčatami trochu vyblbnúť, odreagovať sa (pobehať mesto a ukľudniť sa), keď sa blížil čas zápasu, dali sme si dôležité rozbehanie a myslím si, že sme sa pri nom kvalitne spotili. Keď zápas začínal, samozrejme mali sme nervy, stres ale snažili sme sa podporovať jedna druhu a išli sme si v prvom rade zápas užiť a ukázať, čo je v skutočnosti v nás. Kolektívne sme sa veľmi držali následne aj počas celého zápasu, trúfnem si povedať, že z pomedzi ostatných klubov mame naozaj 100% kolektív, vzťahy sú neskutočne perfektne. Celkovo zápas začal dobre, prvý gól nám padol a uchytili sme zápas, počas zápasu sme sa doťahovali, v obrane sme komunikovali, v útoku nám vychádzali akcie, lajny.. raz vyhrávala Dunajská Streda o gól, potom opäť my, asi od 52 minúty sme to udržali a viedli sme až dokonca. Počas zápasu sme mali samozrejme aj technické chyby, vypadnuté lopty z ktorých sme dostali góly. Dovolím si povedať, ze aj Dunajská mala nejaké tie nedostatky, z ktorých sme opätovne zase strieľali my a lopta skončila v bráne. V konečnom dôsledku, sme zápas vyhrali a súperov úspešne porazili, hoci ako som spomínala, súper to jednoduchý jednoznačne nebol. Domov vezieme vybojované dva body a verím že sa nám bude takto dariť aj v priebehu celej sezóny."

 

 

 

Nasledujúci program

1. liga Staršie dorastenky - 11. kolo N
víkend 20. - 21.04.2024
FHT Košice - MHK Bytča
- nadstavba.
- skupina o 7. - 12. miesto.


1. liga Mladšie dorastenky - 11. kolo N

víkend 20. - 21.04.2024
FHT Košice - MHK Bytča
- nadstavba.
- skupina o 7. - 12. miesto.


MK ZA-TN - Staršie žiačky - 8. kolo
streda 03.04.2024 o 16:30 hod.
MHK Bytča - MHáK Martin
organizátor: ŠA TRENČÍN
- 3. skupina.
- dohrávka.
- hrá sa v ŠH v Bytči.


MK ZA-TN - Staršie žiačky - 11. kolo
nedeľa 14.04.2024 od 10:00 hod.
organizátor: MHK BYTČA
- 4. skupina.
- dohrávka.


MK ZA-TN - Mladšie žiačky - 10. kolo
nedeľa 14.04.2024 od 09:00 hod.
organizátor: MHáK MARTIN
- 3. skupina.

- dohrávka.


MK ZA-TN - Prípravka (4+1) - 7. kolo
sobota 20.04.2024 od 08:00 hod.
organizátor: ŠKHá DUBNICA NAD VÁHOM
- 1. skupina.
víkend 20. - 21.04.2024
organizátor: MŠK - HÁDZANÁ ČADCA
- 2. skupina.